Het beste van twee werelden:
een echt boek lezen & online luisteren tegelijk

Met een meeluisterboek lezen kinderen in een ‘echt papieren boek’ en luisteren ze online mee met de tekst. Op de achterkant van elk meeluisterboek staat een code waarmee de lezer onbeperkt en direct toegang krijgt tot de tekst; ingesproken op het specifieke AVI-niveau van het kind, op basis van de Intervalmethode.

Wat is een meeluisterboek?

Met een meeluisterboek kunnen leeszwakke kinderen lezen & luisteren tegelijk. De boeken worden ingesproken door stemacteurs, waardoor ze luisteren naar een menselijke stem in plaats van naar een synthetische computerstem. De intonatie van deze speciaal getrainde stemacteurs geeft nog meer betekenis aan het verhaal.
Op de achterkant van elk meeluisterboek staat een code waarmee de lezer onbeperkt en direct toegang krijgt tot de tekst; ingesproken op basis van de Intervalmethode.

Eenvoudig & goedkoop

Met een meeluisterboek kun je direct aan de slag. Ze zijn altijd en onbeperkt toegankelijk als je eenmalig een meeluisterboek hebt gekocht. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Met een computer, tablet of smartphone kun je aan de slag, zonder ingewikkelde installatiesoftware. Thuis en op school.

Upgrade naar meeluisterboek

Heb je het boek al, dan kun je ook een upgrade bestellen mét de inlogcode die onbeperkt toegang geeft tot de online ingesproken tekst. Volg dan de link naar de webshop.

School, behandelaar of bibliotheek; Vraag gerust een proefexemplaar aan

Er is een enorme keuze aan meeluisterboeken van uitgeverij Bontekoe, maar ook van veel andere educatieve uitgevers, waar je direct mee aan de slag kunt. We bieden graag scholen, behandelaars en bibliotheken een gratis proefexemplaar aan van een van onze meeluisterboeken, zodat je jezelf kunt overtuigen van de meerwaarde voor kinderen die lezen lastig vinden. Zend een mail naar info@makkelijklezen.nl en we zenden je een proefexemplaar.

Lees hier alles over de kracht van auditieve ondersteuning door de Intervalmethode van Bontekoe.