Meeluisterboeken
15462
page-template-default,page,page-id-15462,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Boekenfilter
Boekenfilter gebruiken?
Eerst de categorie selecteren.
show blocks helper

AVI-niveau

Jaargroep

Meeluisterboeken

Het beste van twee werelden – lezen in een echt boek èn het gemak van online luisteren tegelijk! Door lezen en luisteren te combineren wordt het lezen, zowel op technisch als functioneel niveau, voor kinderen met een leesbeperking, een stuk verbeterd. Een meeluisterboek wordt ingesproken op het specifieke AVI-niveau van het kind én omdat ze luisteren naar een menselijke stem in plaats van naar een synthetische stem (computerstem) helpt de intonatie van de stemacteurs om meer betekenis te geven aan het verhaal.

Een meeluisterboek is altijd en onbeperkt toegankelijk. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Met een computer, tablet of smartphone kun je aan de slag, zonder ingewikkelde installatiesoftware. Op school en thuis!