Makkelijk Lezen | TiP 25
16929
page-template-default,page,page-id-16929,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Makkelijk Lezen TiP 25

Boekenfilter
Boekenfilter gebruiken?
Eerst de categorie selecteren.
show blocks helper

AVI-niveau

Jaargroep

Deze Makkelijk Lezen TiP 25 biedt boeken die aantrekkelijk, toegankelijk en uitnodigend zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die moeite hebben met lezen.

Zo is er voor elk wat wils; boeken met weetjes – strips – spannende of grappige verhalen – graphic novels – moppen – theaterleesboeken – luisterboeken – speciale ‘makkelijk-lezen’ boeken.

Bij het samenstellen van de TiP 25 kiezen we voor recente boeken die goed verkrijgbaar zijn bij (kinder)boekwinkels, bibliotheken en uitgevers. In de bibliotheek zijn de meeste boeken te vinden op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

De TiP 25 wordt samengesteld met medewerking van het Makkelijk Lezen Plein (ProBiblio), een dyslexiespecialist, diverse kinderboekwinkels en uitgeverijen. Ook lezers, leerkrachten en ouders sturen ons tips. Deze TiP 25 verschijnt twee keer per jaar.